Tips til alle som liker å fotografere :)

Jeg har kommet over et flott kompendie som gir en god og oversiktlig innføring i fotografering og kamerateknikk. 


http://eg.er.herlig.net/fotokompendie/


Fotografering handler primært om tre ting: å være det riktige sted med det riktige utstyr på det riktige tidspunkt. Resten kan man lese seg til i bøker og lære med tiden.

Der finnes nesten like så mange definisjoner på, hva et godt bilde er, som der finnes fotografer. Dels fordi bildekvalitet er en smakssak, og dels fordi et bildes kvalitet avhenger av, hvilket formål det skal brukes til. Noen bilder er gode, fordi de er enkle og har klare budskap. Andre bilder er gode, fordi de forteller en historie. Et bilde kan også være godt, fordi det er knivskarpt, eller fordi det består af flotte farger eller overraskende innhold. Der er med andre ord mange elementer, som kan gøre et bilde godt. (kilde: tybjerg tekst&foto)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hege Storli

Hege Storli

24, Bergen

25 år, tobarns mamma. Lidenskapelig opptatt av fotografering og det skrevne ord :) BILDER OG TEKST ER UNDERLAGT LOV OM OPPHAVSRETT TIL ÅNDSVERK. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Hvor jeg bruker tekst fra andre sider, vil det bli lagt til kilde. ved spørsmål kan jeg kontaktes på mail; storli85@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits